Transport lemn de foc Brasov
gratuit in locatia aleasa de dumneavoastra
    


Vanzare lemn de foc Brasov
Pret lemn de foc Brasov
Anunturi lemne foc
Vanzare lemn de foc
Pret lemn de foc
Lemn de foc
email: contact[at]lemn-foc.ro


Cautam transport

lemn de foc
Brasov

 

 

 

 

 


Zone si conditii de livrare lemne de foc Brasov

Lemne de foc se livreaza in orasele Brasov, Fagaras, Sacele, Codlea,Zarnesti, Rasnov, Victoria, Rupea, Predeal, Ghimbav si zonele limitrofe .

Comunele din Brasov in care se poate face livrarea se gasesc pe lista urmatoare: Apata, Augustin, Beclean, Bod, Bran, Budila, Bunesti, Cata, Comana, Cincu, Cristian, Crizbav, Dragus, Dumbravita, Feldioara, Fundata, Halchiu, Harman, Harseni, Hoghiz, Holbav, Homorod, Jibert, Lisa, Mandra, Maierus, Moieciu, Ormenis, Parau, Poiana Marului, Prejmer, Racos, Recea, Sercaia, Sinca, Sinca Noua, Sambata de Sus, Sanpetru, Soars, Tarlungeni, Teliu, Ticusu, Ucea, Ungra, Vama Buzaului, Vistea, Voila, Vulcan.

Daca localitatea din Brasov nu este pe lista de mai sus si doriti sa faceti o comanda de lemne de foc, este recomandabila o discutie telefonica la telefonul de contact afisat. Pentru situatiile in care accesul auto nu este posibil, trebuie semnalat acest aspect telefonic, transportul asigurandu-se numai pe drumurile publice asfaltate si cu unele exceptii si pe trasee neasfaltate, dar pe distante mici(cca 500m fata de un drum asfaltat).